maanantai 12. toukokuuta 2014

Kansainvälinen Suomi (maahanmuutosta)



Kansainvälinen Suomi




Meille on jo nuoresta asti syötetty propagandaa jolla meidät yritetään saadaan hyväksymään kansainvälistyminen ja maahaanmuutto. Harvoin kuitenkin kerrotaan maahanmuuton ongelmista, josta esim. valtamedia kirjoittaa todella vähän.  Jos esimerkiksi nyt vaikka joku hiukan kritisoi tai puhuu maahaanmuuton huonoista puolista niin voi hän helposti saada ”rasistin leiman”. Nykyään tämä ”rasisti” sana on maahaanmuuttajien niin sanottu puolustussana joilla he saavat sympatiaa puolelleen varsinkin Vasemmistoliitosta. Tästäkin on yksi esimerkkitapaus kun muutamat romanialaiset olivat olleet Vantaalaisessa uimahallissa pesemässä pyykkejään ja heidät oli häädetty sieltä ulos, mutta samaan aikaan siellä oli vasemmistoliiton Veronika Honkasalo joka sanoi julkisuuteen että tapaus olisi syrjinnän hiljaista hyväksymistä, koska he olivat romaaneja.

Minusta suomen ei tulisi enää ottaa yhtään pakolaista tai maahanmuuttajaa Suomeen eikä hyväksyä työperäistä maahanmuuttoa.
Niin miksi meidän ei pitäisi ottaa Suomeen pakolaisia ?
Siksi että Suomesta löytyy jo omastakin takaa ongelmia, on paljon nuorisotyöttömyyttä, monet vanhukset elävät köyhyydessä, lapsilisiä vähennetään…

Myös romanikerjäläisten suomeen tuleminen pitäisi estää koska ne tuovat myös rikollisuutta Suomeen. Pahimmat ongelmat ovat esiintyneet Tampereella jossa romanikerjäläiset ovat aggressiivisesti vaatineet vanhuksilta tien ylitysmaksuja.  Sitä paitsi ei meidän Suomalaisten velvollisuus ole heitä elättää. Tämäkin asia olisi jo aikoja sitten pystytty estämään eduskunnassa mutta haluja siihen ei ole löytynyt eduskunnan puolelta.

Muuan muussa Kreikassakin monikulttuuriin ja köyhyyteen kyllästyneet kansalaiset ovat äänestäneet Kreikan parlamenttiin puolueen Kultaisen Aamunkoiton jäseniä mikä on lupaava enne monikulttuurin vastaisessa taistelussa. Ja muutenkin puolue on jakanut köyhille ruoka-avustuksia. Myös Sveitsissä enemmistö kansalaisista on äänestänyt maahaanmuuton kiristämisen puolesta. Tanskakin on tiukentanut maahanmuuttoa joka on tuonut maalle valtavat säästöt.

Monestikin Suomessa perussuomalaisista ajatellaan että he olisivat maahaanmuutto vastaisia.
Mutta tosiasiassa he eivät ole saaneet mitään merkittävää aikaiseksi tähän maahanmuutto asiaan.
Aktiivisesti maahanmuuton puolesta ajaa Suomessa varsinkin Vasemmistoliitto ja suuresti ihmettelen miten heillä on tällaiseen aikaa koska Suomessa löytyy muitakin ongelmia.

Onhan tämä jo monta kertaa jo historiassakin todettu että monikulttuurisuus ei toimi.
Muuan muassa Etelä-Afrikassa terroristi Nelson Mandelan terroristinen mustien puolue ACN on tapattanut kymmeniätuhansia valkoisia. Tästäkin vakavasta asiasta valtamedia on lähes täydellisesti vaiennut.

Ja jos tämä sama meininki tulee jatkumaan tulevaisuudessa niin me Suomalaiset tulemme olemaan ajan myötä vähemmistö omassa rakkaassa kotimaassamme.



-Eero


3 kommenttia: