torstai 8. toukokuuta 2014

Yksin 422 facebook kaverin kanssa

Vaikka minulla on 422 kaveria Facebookissa, siltin minä olen yksin. Puhun heidän kanssaan joka päivä, mutta siltin kukaan ei tunne minua. Minun ongelmani on, etten katso heitä silmiin vaan heidän nimeä ruudulla. Otin askeleen taakse ja avasin silmäni, katsoin ympärilleni ja tajusin: Se mitä me kutsumme sosiaaliseksi mediaksi on kaikkea muuta kun sosiaalista. Se sulkee oikean ihmiskontaktin. Kun astun pois tietokoneen tai muun sosiaalisen median lähetin luota, herään ja tajuan maailman olevan sekaannuksen partaalla. Se maa jonka orjia olemme se laite mitä me palvomme, meidän informaatio on myyty jollekin rikkaalle kaverille.

Maailmassa jaetaan paljon muistoja mutta se ei ole samaa tunnetta kuin olisi itse paikalla kaverini kanssa. Olemme oikeastaan iloisia teoista ja muistoista mutta ovatko ne niin kivoja jos ei voi muistella niitä enää kenenkään kanssa kun on kokenut kaiken yksin. Ole kavereidesi kanssa ja he ovat sinun, mutta kukaan ei ole jos ryhmäkeskustelun teet. Kun olet julkisella paikalla ja tunnet olevasi yksin. Pistä puhelin taskuun ja kädet pään taakse. puhu vieraille, tutustu ihmisiin ja opi elämään yhdessä. En pysty kestämään hiljaisia bussimatkoja kun kaikki vain tuijottaa puhelimiaan kuin hullut.

Me elämme lapsien keskellä joita sanotaan roboteiksi joka johtuu vain meistä. Lapset ottaa oppia meistä, joten tutustu uusiin ihmisiin ja lapset seuraa perässä. Jos haluat olla maailman paras isä mutta et pysty viihdyttämään lasta ilman ipadiä, turha toivo saada palkintoa, ota lapsi mukaan mene ulos pelaamaan. Opeta lapsi viihtymään ilman ipadiä. Kun minä olin lapsi leikkisin ulkona keinusin ja juoksin, nykyään puistot ovat tyhjiä, lapsia ei lähellä, mutta siltin keinut heiluvat ypöyksinään.


Joten katso ylöspäin puhelimen ruudusta, sulje tietokone mene ulos katso ympärillesi. Yksikin uusituttavuus voi tarkoittaa loppuelämän muutosta. Ole paikalla silloin kun hän puhuu sinulle älä katso puhelinta vaan häntä silmiin. Kaikki alkaa katseesta. Aina ei tarvitse muuta kun sano hei. Myyt tietokoneesi ja ostat korun elämäsi naiselle. Saat lapsen, vaikka lapsi pitää sinua hereillä yöllä se voi olla parasta mitä sinulle tulee käymään. Lapsesi muuttaa pois, kun hän tulee takaisin lapsen kanssa, tajuat olevasi isovanhempi, ja iloinen siitä. Vanhana sinä miehesi tai naisesi kanssa voit muistella, mistä kaikki alkoi. Jos et olisi lähtenyt ulos, sinulla ei olisi mitään noista. Lähde ulos jätä häiriöt taakse. Lopeta tämän lukeminen ja tapaa ihmisiä. muista kaikki voi alkaa sanasta HEI.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti